Book + Branding = Booming Business

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
497
Begin

Prijs: € 497

U bent niet ingeschreven voor deze cursus


Inhoud cursus

Wat als de verkoop van je boek stilvalt?

Want als je nadat je boek er ligt stilvalt, dan riskeer je:
• Dat jouw waardevolle boodschap (je weet wel, die waar je zolang op gezweet hebt om ze op papier te krijgen) alsnog in dovemans oren valt;
• Dat jouw boeken straks stof staan te vergaren op je zolder;
• Dat al jouw harde werk niet leidt tot de impact waar je naar op zoek bent

Book + Branding = Booming Business helpt je om die volgende stappen te zetten

We ontwikkelden dit omvattend online programma speciaal voor auteurs zoals jij.
Op het programma:
• Je leert hoe je je boek kunt laten verder leven.
• Je krijgt één systeem, een plan dat je een duidelijk overzicht geeft voor de komende maanden (en zelfs jaren).
• Je krijgt inzicht in hoe je je boek, je aanbod en je marketing op elkaar kan afstemmen.
• Je maakt kennis met personal branding en marketing technieken die bij jou passen én die werken, zonder dat je tijd moet verliezen met alles zelf uit te vissen.
• Je weet hoe je je boek kunt inzetten om je business te boosten (want met je boekenverkoop alleen worden het bokes met choco).
En dat alles van achter je computer thuis, want dit programma kan je volledig online volgen. Al het lesmateriaal staat blijvend ter beschikking op deze pagina.

Voor wie is dit programma?
Voor alle auteurs die een non-fictie boek schreven dat ze willen inzetten om een om een boodschap uit te dragen en waar ze persoonlijk engagement aan koppelen (business, als spreker willen optreden, …). Alle auteurs die hun expertise in de markt willen zetten en zich als autoriteit willen profileren.

Wie zijn wij?

ANOUCK MEIER

is gespecialiseerd in overtuigen met woorden, in werven met verhalen. Eerst gehuld in toga – als advocaat – daarna als Chief Storytelling Officer van haar eigen marketingbureau Ampersand. Anouck weet de instrumenten van de digitale communicatie als geen ander te bespelen en loodste al honderden professionals, experten en ondernemers door woelige virtuele wateren. Ze leert hen naam en faam maken voor zichzelf met bloggen, e-mail marketing en social media.

LAURENCE VERWEE

35 jaar in boekenvak, start bij Lannoo. Kent het boeken- en communicatievak door en door en legt graag accent op de lange termijn. Kickt op talenten en passie van auteurs en begeleidde al honderden boeken en ook de promo errond. Aan de wieg van expertiseboeken bij Lannoo met boeken van eerste expertiseboeken van André Leysen, Mark Eyskens, Wilfried Martens etc. En het belang om van je boek ook je business te maken, boek als ultieme visitekaartje. Blijvend activeren… Boek en business is ideale combi zeker als de boodschap de wereld een beetje beter maakt.

Wat maakt B+B=BB zo’n interessant programma voor jou?

• Alles keurig op één plek
B+B = BB bundelt twee unieke expertises: grondige kennis en ervaring in het boekenvak en de meest up-to-date strategieën en technieken in de digitale marketing.
• Alleen de essentie
We treden op als jouw persoonlijke noise filter. Gedaan met zelf de speld in de digitale hooiberg zoeken.
• Op jouw maat
B+B=BB is haalbaar en behapbaar. Je hoeft zelf geen expert te zijn in digitale marketing om je boek succesvol te verkopen en te promoten.
• Don’t believe the hype
We bieden een blijvende stabiele basis. Een perspectief op the big picture én op lange termijn. Je leert de basis van het communicatievak waarop je je kan blijven baseren.
• Concreet en werkbaar
Je krijgt een concreet en werkbaar stappenplan waarmee je eindelijk de vruchten kan plukken van het harde werk dat je in je boek stopte.
We geven je precies wat je nodig hebt om door de bomen het bos te zien.
Allemaal keurig op één plek. En in één gebald en makkelijk te implementeren systeem, jouw shortcut richting een succesvol boek én een succesvolle business.
Hoeft het gezegd hoeveel tijd je hiermee gaat winnen?

Zo werkt het

B+B=BB is een praktische training van 6 modules, waarin je leert om je boek en je bedrijf op de kaart te zetten met een sterk stappenplan en een waaier aan tips.
Het programma is logisch opgebouwd uit de volgende modules:

 1. Start to Upsell
  Je leert op welke manier je je met een eigen aanbod kan onderscheiden op de markt. Je maakt zowel een eigen product- of dienstpiramide en ziet welk aanbod voor jou winstgevend kan zijn.
 2. Start to Brand
  Je merk ben je zelf. De hamvraag is: op welke manier zet jij jouw verhaal in om je publiek te vinden en te laten groeien?
 3. Start to Blog
  Bloggen is één van de makkelijkste manieren om jezelf snel en efficiënt als expert in de markt te zetten en je autoriteit nog te doen groeien… als je tenminste weet hoe – en dat is precies wat je leert in deze module.
 4. Start with Social Media
  Leer social media gebruiken om relaties op te bouwen, om je netwerk uit te breiden en om de conversatie aan te gaan met je lezers.
 5. Stay Connected
  We verbinden alle bouwstenen van jouw communicatie, marketing en business in deze tweeledige module over content marketing.

Dit krijg je

Iedere module bevat een of meerdere video’s, de essentie van wat je moet weten om succesvol te zijn en de volgende stappen te zetten. Daarnaast krijg je telkens verdiepende oefeningen zodat je de kennis meteen kan inzetten voor jouw boek en business.

Hoeveel tijd moet je hiervoor uittrekken?

Reken op 1 à 1,5 uur per module. Je kan het op je eigen tempo doornemen want je krijgt 1 jaar toegang tot het programma.

Jouw investering

Dit programma vraagt een investering van tijd en geld. Je investeerde al veel tijd in het schrijven van je boek. Hoe jammer zou het zijn om je noeste arbeid oneer aan te doen en niet de bijkomende energie-investering te doen om dit harde werk om te zetten in een succesvolle business.

Je financiële investering voor B+B=BB bedraagt 497 euro (excl. BTW). Bedenk hoeveel tijd je kan besparen door het niet allemaal zelf te moeten uitzoeken. En… bij verkoop van 25 boeken heb je je traject al terugbetaald.
Twijfel niet langer!